Stéphane Lefebvre onthult de nieuwe inrichting van zijn prachtige huis.

Vandaag, na bijna twee maanden van werkzaamheden, verwelkomt hij zijn gasten in een geheel nieuwe setting. De chef uit Jodoigne heeft zijn huis volledig heringericht, en het geheel straalt nu een moderne, zijdezachte sfeer uit; lichte en koperkleurige tinten bepalen de toon van een interieur dat baadt in het licht, en biedt daarmee de nieuwe keuken een breder scala aan ideeën.

Het is goed nieuws dat het genoegen van fijne keuken niet beperkt hoeft te blijven tot ego en pretentie. Het kan ook ware bescheidenheid en vakmanschap weerspiegelen, zonder talent, samenhang en uiteraard smaak te verbergen. Deze woorden passen bij de persoonlijkheid van Stéphane Lefebvre, een man van overtuigingen en trouw. Ver weg van glitter en glamour, steunt hij op een fundament dat maar weinig mensen kennen: zijn restaurant is altijd vol.

Sinds 2014 bekroond met een Michelinster, heeft Stéphane Lefebvre een evolutieve benadering van zijn culinaire visie. Hij deelt met zijn gasten zijn passie voor verfijnde en genereuze seizoensgebonden gerechten; een keuken die hij creatief en zuiver wil houden, opgebouwd uit lokale producten en geïnspireerd door versheid, om de meest nobele eigenschappen van de gerechten zonder kunstmatige toevoegingen te waarborgen.

Naast de prachtige producten die hij voortdurend laat evolueren in een kaart die elke twee maanden vernieuwt, is de beheersing van de Chef merkbaar in de uitgesproken smaken en de absolute consistentie.

In de zaal zorgt Virginie Charlier voor een efficiënte en nauwkeurige service, die afgestemd is op de zorg voor een trouwe clientèle die al jaren op één lijn zit en bij Les Petits Oignons een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding terugvindt in de zorgvuldig samengestelde gerechten.

LD